2017. május 5., péntek

Láthatatlan Moo Moo

Invisible Moo Moo

Scroll down for English version

Volt már olyan veletek, hogy a fejetekben marha jól nézett ki egy manikűr, de megvalósítva utáltad? Hát én most pont így jártam. Van ugyanis egy minta a Lina Nail Art Supplies Make your mark 03-as nyomdalemezén, ami nagyon megtetszett, ő lenne az:

Így hát gondoltam egyet és elővettem a méltatlanul hanyagolt Ancient Spellbook (már a nevét is imádom) nevű Moo Moo's Signatures lakkomat, ami egy fehér crelly lakk, amelyben található ezüst shimmer, apró pink pelyhek és irizáló glitterek. Nagyon különleges lakk! Hozzátenném, annyi eszem már nem volt, hogy le is fényképezzem önmagában.:)

A fenti mintával tehát az volt a célom, hogy egy átmenetes nyomdázást készítek az Ancient Spellbook-ra. Ez meg is történt, de a színeket sikerült borzalmasan összeválogatni és nagyon nem tetszett a végeredmény... Így nézzétek el nekem, de erről nincs is normális kép, csak egy bénácska, amit elküldtem Áginak, hogy most nézze meg, mennyire ronda lett.:D


Szerencsére Ági adott egy tippet, hogy nyomdázzak rá még egyszer és mivel ott volt mellettem pont a Lina Make your mark 01-es nyomdalemez is, így arról választottam a következő mintát, amit fekete Lora lakkal nyomdáztam fel:
Így sajnos az alap Ancient Spellbook-ból nem sok látszik már, viszont a végeredménnyel nagyon elégedett voltam.:) Remélem, nektek is tetszik!English version

Have you ever imagined a manicure which looked fantastic in your head, but when you actually did it, you hated it? I have just faced this situation. There is a pattern on Lina Nail Art Supplies Make your mark 03 plate which I really liked, I'm talking about this one:


So I just took my unworthily neglected Ancient Spellbook (I love the name!) from Moo Moo's Signatures, which is a white crelly polish with silver shimmer, tiny pink flakies and iridescent glitters. It is a very special polish! I have to note here though that I was stupid and did not take pictures about it in itself.:)

So I wanted to make a gradient stamping with the pattern above, but I really chose the wrong colours and I did not like the result at all. So please forgive my wrong quality photo, but originally I just wanted to get rid of the "nailart" and I just took this quick one to send it to Ági so she can see my creation.:)


Fortunately she gave me the idea to stamp on it again so I looked around and took the following pattern from Make your mark 01 which I stamped on with a black Lora polish:

Unfortunately the beautiful base cannot really be seen anymore, but I really like how this experiment ended.:) Hope you like it too!


2 megjegyzés:

  1. Ez egy nagyon állati manikűr lett, mondtam ne mosd le, mert kár lenne érte :)
    A nyomdaminta nagyon sokat dobott rajta!!!!<3

    VálaszTörlés